Masterbeef Creamy Potato (Masterbeef met romige aardappelen)

Masterbeef Creamy Potato (Masterbeef met romige aardappelen)

Masterbeef Creamy Potato (Masterbeef met romige aardappelen)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

40 minuten.

Ingrediënten

2 tomaten
50 gram boter
250 gram Masterbeef
900 gram aardappelblokjes (voorgekookte)
200 ml koksroom
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Bak de Masterbeef in de boter krokant; schep het uit de pan en laat het uitlekken. Bak de aardappelblokjes in het uitgelekte vet van de Masterbeef rondom bruin, eventueel wat extra boter toevoegen; voeg de Masterbeef, 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de tomaten en de koksroom toe, het geheel 10 minuten op matig vuur laten sudderen. Variatietip: Gebruik
Kotomisi Cocosmelk in plaats van koksroom. Voeg 150 gram broccoli toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken